Martijn Benders

Martijn Benders

Martijn Benders is dichter, schrijver en filosoof. Hij publiceerde twaalf boeken, veelal dichtbundels, de laatste bij De Kaneelfabriek. Hij is hoofdredacteur van De Honingzaag, een blad over literatuur en filosofie.
Ex Libris van Horst Hussel
Facebook
Twitter
LinkedIn

De Ex Libris kunst is nogal in een vergeethoekje geraakt -maar juist deze stempels, bedoeld om boeken te personaliseren, fascineren mij nogal. Deze stempel hiernaast is van Horst Hussel, een Berlijns graficus en schrijver. 

Voor William Blake liefhebbers: er verscheen een geïllustreerd boek van Hussel/Blake: Een eiland op de maan, waarin Blake verhaalt hoe zijn leven verliep op dat maaneiland. 

 

More to explorer

Kennismaking met Maxime-Isis Vogels

De uit Den Haag afkomstige kunstenaar en dichter Maxime-Isis Vogels studeert in Berlijn en komt begin volgend jaar met een debuutbundel bij

Eén reactie

  1. Dag Martijn,
    Leuk om te lezen dat je gefascineerd bent door het fenomeen Exlibris. Ben je er van op de hoogte dat er in NL een vereniging bestaat die zich hiermee bezig houdt? Kijk op exlibriswereld.nl en verbaas je. Natuurlijk zijn ze blij wanneer je 1) zelf lid zou worden en 2) de vereniging wat zou kunnen promoten.

    Met vriendelijke groet en veel plezier gewenst, Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *