Word een ware vriend van de literatuur en ontvang onze producten gratis in de bus! Hiertoe bieden wij hieronder diverse abonnementsvormen, wilt u alleen een donatie doen dan kan dat met deze knop: 

Symbolische bijdrage

Onze abonnementsvormen. U steunt op deze wijze onze schrijvers en dichters en onze publicaties. Bij elk abonnement staat omschreven wat u in ruil terug ontvangt. 

Ons meest basale donatie-abonnement is slechts 2.5 euro per maand. In ruil ontvangt u het papieren blad ‘De Honingzaag’ tweemaal per jaar gratis thuis. 

U kunt het abonnement te allen tijde simpel opzeggen. Een mailtje naar de kaneelfabriek volstaat. 

Boek support abbo

Bij dit support-abonnement van 4.95 euro per maand krijgt u elk jaar een dichtbundel van eigen keuze gratis thuisgestuurd plus gratis tweemaal jaars het literair blad De Honingzaag in de bus. 

Na uw betaling vragen wij u aan te geven welke dichtbundel u graag wilt ontvangen.

Ware Broeder van het Kaneel

Bij dit abonnement van 12,95 per maand krijgt u alle dichtbundels van de kaneelfabriek gratis thuisgestuurd plus gratis tweemaal jaars het literair blad De Honingzaag in de bus. Bovendien altijd gratis kaartjes voor het jaarlijkse kaneelfestijn!

Vijf dichtbundels per jaar, een literair blad en gratis kaartjes. 

De Kaneelstokkenkoning

Bij dit abonnement van 25 euro per maand wordt u een voorname vriend van De Kaneelfabriek, en krijgt u een diploma kaneelstokkenkoning thuis. U ontvangt alles wat wij maken gratis thuis, plus VIP kaartjes voor onze literaire feestjes. 

Vijf dichtbundels per jaar, literair blad, vip kaartjes en een certificaat Kaneelstokkenkoning!

Illuster Kaneelmagnaat van het Groot Universum

U bent de illustere Kaneelmagnaat, u ontvangt het geheime paswoord van De Kaneelfabriek, een prachtige hanger, al onze producten en VIP kaartjes en behandeling op events. U bent onsterfelijk. En dat voor maar 100 euro per maand. 

Vijf dichtbundels per jaar, literair blad, mooie design hanger, VIP kaartjes en speciale ontvangst.